Megtaláltalak

Kerestelek, kutattalak és végre megtaláltalak!

Csábítás

Az internetes társkeresés

AJÁNLÓ

Társ, aki a legfontosabb

Bookmarking

REKLÁM

Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

Utolsó kommentek

Az internetes társkeresés - Tapasztalatok

2008.07.28. 05:27 | webkell | Szólj hozzá!

 

A Való Világból is ismert Katka a StoryOnline-nak elárulta, 2006-ban a nagy szakítása után regisztrált egy internetes társkereső oldalra. Eleinte önbizalom tréningnek szánta a dolgot, de aztán elkezdett randizni. Nem tagadja, egyik alkalommal brutálisan átverték.

Katka súlyos szerelmi válságot élt át 2006-ban, ezért úgy gondolta, jó lesz önbizalom növelésnek, ha regisztrál egy ismerkedős oldalon. Bár eleinte nem akart randizni, mégis rengeteg pozitív visszajelzést kapott a férfiaktól, ami természetesen jól esett neki.

"Egy idő után randizni kezdtem. Egy éven keresztül szinte minden nap más fiúval találkoztam. Mivel nekem nem számít, hogy ki mivel foglalkozik, ezért kávézgattam mérnökkel, pizzafutárral, focistával és jogásszal is. Sok jó tapasztalatot és barátot szereztem ebben az időszakban. Volt például egy jogász fiú, aki virággal várt a randin és órákon át beszélgettünk. Bár végül nem jöttünk össze, de nagyon kedves emlék maradt számomra" - elevenítette fel emlékeit a szőke lány, aki azt sem tagadja, egy másik fiú nagyon becsapta.

Az illető két különböző személynek adta ki magát és így bolondította Katkát. Végül kiderült, hogy az illető már a Való Világ óta figyeli a lányt, akivel minden áron kapcsolatot akart teremteni. Katka végül rájött, hogy csúnyán átveri valaki. Csak utólag gondolta át, hogy a fiúnak valószínűleg nem volt tiszta az elméje és akár meg is támadhatta volna. Szerencsére ilyen nem történt.

Az egykori villalakó mindenkit arra figyelmeztet, ha idegennel randizik, a biztonság kedvéért mindig mondja el valakinek kivel és hová megy. Katka azt is elárulta, február óta már nincs egyedül. Megismerkedett egy fiúval, akivel azóta nagyon jól kijönnek. Többet azonban egyelőre nem akart elárulni szerelméről.

Forrás: storyonline.hu

  

„Egy éven keresztül szinte minden nap más fiúval találkoztam.” mondja Katka, ez azért érdekes ……

Nem is tudom, mit gondoljak? Annyira önbizalom hiányban szenvedett, hogy mindennap mástól várta a bizonygatást?

Nem hiszem, hogy naponta, meglehetne ismerni egy-egy embert, legfeljebb felszínesen… de az meg mire jó?

 

Jó tanács! 

„ha idegennel randizik, a biztonság kedvéért mindig mondja el valakinek kivel és hová megy”

Bármennyire óvatosak vagyunk is az internetes ismerkedéskor, egy ilyen elővigyázatosság nem árt.

Egyébként az első-két randi úgy gondolom, nem egy elhagyatott helyen történik, ilyenkor leginkább kávézóba, étterembe  illetve olyan nyilvános helyre érdemes a randit szervezni, ahol mindkét fél jól tudja magát érezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://megtalaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr16587683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: társkeresés ismerkedés randi internetes társkeresés online ismerkedés
süti beállítások módosítása