Megtaláltalak

Kerestelek, kutattalak és végre megtaláltalak!

Csábítás

Az internetes társkeresés

AJÁNLÓ

Társ, aki a legfontosabb

Bookmarking

REKLÁM

Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

Utolsó kommentek

Mik a jó házasság titkai?

2008.07.03. 17:36 | webkell | Szólj hozzá!

Egyik ismerősöm oldaláról letölthető könyv ad néhány tippet!

Igaz, hogy ő házaspároknak ajánlja, de véleményem szerint házasság előtti olvasmány is lehetne, hogy a párok valóban, még 30, 40, 50 év múlva is ugyanolyan szeretettel, megértéssel forduljanak egymásfelé, mint kapcsolatuk kezdetén.

Szerintem sokan, akik már a házasságuk elején elválnak, a tapasztalatlanság miatt kerülnek válságba, ám kis tanulmányt olvasva igen sok ötletet meríthetnek és talán még a kapcsolatukat is megmenthetik.

Mi a párommal mindketten úgy érezzük, hogy 100 évesen is egymás kezét fogva, szeretetben, megértésben fogunk élni. Mindig van nálunk egy simogatás, ölelés, puszi, csók, amit tudunk adni a másiknak, mi nem megyünk el úgy egymás mellett, hogy egy kedves érintést elmulasztanánk, és ebben van sok velünk született igény, de tudatosság is, mert mindkettőnknek fontos a másikunk.
Nem is értem, hogy sokan, hogy tudnak ilyen "apróságok" nélkül élni? Talán csak azért, mert mert nincs benne tapasztalatuk...

Nóra könyve segít abban, hogy hogyan tedd boldoggá párodat és saját magadat, hogyan működjön jól a házasságod

A bejegyzés trackback címe:

https://megtalaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr42551696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: média könyv szerelem bizalom házasság
süti beállítások módosítása