Megtaláltalak

Kerestelek, kutattalak és végre megtaláltalak!

Csábítás

Az internetes társkeresés

AJÁNLÓ

Társ, aki a legfontosabb

Bookmarking

REKLÁM

Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu

Utolsó kommentek

Párválasztás arcforma alapján

2008.07.16. 05:14 | webkell | Szólj hozzá!

 

Érdekes cikket találtam. Állítólag az arc formája is árulkodik a tulajdonságainkról, és a cikk be is mutat néhányat:

 

Állítólag nemcsak a testalkat, hanem az arc formája is árulkodik tulajdonságainkról. És ha ez igaz, akkor arcunk alakja alapján választhatunk társat magunknak. A fa típushoz például illik a víz, a földöz pedig a tűz.

Víz típus, a sikeres vállalkozó

A gömbölyded Víz típus nem feltétlenül kövér. Arca kerek és húsos. Kíváncsi az újdonságokra, leginkább nagyvárosban érzi jól magát. Jó társasági ember, szívesen köt ismeretségeket. Bár szeret beszélni, nyugodtan rábízhatjuk a titkokat, nem fecsegi ki. Ért a pénzszerzéshez. Sikeres vállalkozó, mindenben meglátja a lehetőséget.

Akkor a legboldogabb, ha megtalálta élete párját. Családja szeretetében él, mint hal a vízben. Ideális társa az Arany.

Fa típus, a romantikus

Nagy, csontos, de nem sovány. Kicsit szögletes és keskeny az arca. Gyakran saját világába menekül vissza. Szereti a színvonalas társalgást. Makacs, de nem igazán célratörő. Túlságosan érzékeny.

Párkapcsolatában mindennél fontosabb neki a lelki összhang. A testi harmónia csak másodrendű. Ha megtalálta a hozzá leginkább illő – aktív és céltudatos – Vizet, haláláig kitart mellette.

Föld típus, a tervező

Jó izomzatú, könnyű csontozatú. Karcsú és vékony. Ilyen az arca is. Páros lábbal jár a Földön. Szereti a biztonságot, többre tartja, mint a kísérletezgetést. Munkahelyet és lakást csak ritkán cserél.

Lassan és körültekintően építi fel magánéletét. Mindent megtervez, és aszerint cselekszik. Egyszerűen boldog akar lenni, nagy szavak nélkül. Partnerválasztásnál is elsősorban az eszére hallgat.Leginkább a Tűz érzi magát jól vele, aki mozgalmasságot visz a Föld életébe.

Tűz típus, a csapodár

Vékony csontozatú; magasságához képest a feje inkább kicsi. Jó alakú, szinte nincs rajta súlyfelesleg. Nyughatatlan szellem, szikrázik az energiától. Szeret beszélgetni, de rossz hallgatóság. Állandóan valami újításon spekulál. Hajlamos a pontatlanságra.

A szerelemben izgató ötletei lehetnek. Érzelmei viszont nem feltétlenül tartósak. Csapodár, ezért olyan partnerre van szüksége, aki megbízható, hűséges társa lehet. A Fa például remekül kiegészítheti, táplálja a tüzet.

Arany típus, a szerencse fia

Nem túlságosan sovány, de nem is túl gömbölyded. Tökéletes a teste, az arca. Remekbe szabott külsejének köszönhetően van önbizalma. Mindenütt felfigyelnek rá. Mottója: „semmit sem szabad túlságosan a lelkünkre venni”. Született mázlista.

Sokra viszi az életben, mert a többi típusnál jobban alkalmazkodik, könnyebb vele együtt dolgozni és élni. A lényeges dolgok szinte az ölébe hullnak. Humora, stílusa miatt környezete nagyon kedveli. Munkájában nem feltétlenül alkot kimagaslót. Az Arany ideális társa a megbízható Föld.

Forrás: astronet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megtalaltalak.blog.hu/api/trackback/id/tr1569981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: társkeresés ismerkedés víz típus fa típus föld típus tűz típus arany típus
süti beállítások módosítása